Az üzenetet sikeresen elküldtük
Köszönjük megkeresését!

Impresszum

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. által koordinált MI Koalíció AI alkalmazásokat gyűjtő és megosztó weboldala, amely a Digitális Jólét Program keretében valósult meg.

A www.miagyakorlatban.hu honlap célja, hogy elérhetővé váljon mindenki számára a hazai mesterséges intelligencia területén történő alkalmazások közzététele, egyfajta gyűjtőoldalt teremtve hozzáférhet bárki az élménytárba feltöltött alkalmazásokhoz, a cégek által feltöltött sikertörténetekhez. A honlap tartalma nem tükrözi sem a Digitális Jólét Program, sem a Mesterséges Intelligencia Koalíció álláspontját. A Digitális Jólét Program körültekintően jár el a külső hírforrások beszerzése, és más site-okra mutató linkek esetén, azonban a belinkelt site-ok tartalmáért felelősséget nem vállal.

Kiadja: Digitális Jólét Nonprofit Kft., 1016 Budapest Gellérthegy utca 30-32.
titkarsag@djnkft.hu 

Adószám: 23733251-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 986454
Tárhely: https://digitalisjoletprogram.hu 

Szerkesztő: MI Koalíció
mikoalicio@djnkft.hu 

Oszd meg az eredményeidet és kerülj fel magyarország mesterséges intelligencia térképére!

Ha van olyan technológiád, amelyet megmutatnál élménytechnológia formában, vagy olyan bevezetési történeted, amelyet megosztanál esettanulmány formájában, akkor csatlakozz a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz és osztd meg az alábbi formok segítségével. Ezt követően kollégánk megkeres hogy ellenőrizze, értelmezze és engedélyeddel véglegesítse a jelentkezésed.

Szervezeti bemutatkozás Élmény technológia küldése Sikertörténet küldése

Csatlakozni szeretnél?

Ha csatlakoznál a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz, lépj velünk kapcsolatba.

Kapcsolat