Microsoft

Varázsceruza weboldal készítéshez

Varázsceruza weboldal készítéshez

Az élményről

Egy weboldal felületének megtervezéséhez kreativitásra van szükség, ami egy vázlattal kezdődik egy papírlapon. A vázlatot lefotózva eljut a tervezőkhöz, akik leprogramozzák azt a böngészőben való használathoz. Ez idő és energia, ami lassítja a munkát. A Számítógépes látás a Mesterséges Intelligencia egyik alap diszciplínája. Ez képessé teszi az alkalmazásokat, hogy lássák és értsék, amit megmutatnak nekik. Ezt a technológiát használjuk arra, hogy értse, amit a papírra rajzoltunk és ebből elkészítse a weboldalhoz szükséges HTML kódot. Rajzoljon Ön is weboldal tervet egy papírlapra, fotózza le és a weboldal elkészítését hagyja a Mesterséges Intelligenciára.

Mit próbálj ki?

Indítsa el a Demót (Launch). Rajzoljon kézzel egy tetszőleges weboldal tervet. Kattintson a 'Take a Picture' menüpontra, fotózza le és töltse fel az 'Upload Design' kiválasztásával. Használhatja a 'Use this sample' menüpontot, ha a meglévő rajzokból szeretne weboldalt készíteni. A 'Predicted object details menüponttal megetkintheti a weboldal részleteit. Töltse le az elkészült weboldal HTML kódját.

Szükséges perifériák

Egér , Billentyűzet , Kamera

A technológia magyarázata

A számítógépes látás (Computer Vision) a Mesterséges Intelligencia egyik alapterülete. Ez képessé teszi az alkalmazásokat, hogy lássák és értsék, amit megmutatnak nekik.

Mi ebben az MI?

A számítógépes látás (Computer Vision) a Mesterséges Intelligencia egyik alapterülete. Ez képessé teszi az alkalmazásokat, hogy lássák és értsék, amit megmutatnak nekik.

Kipróbálom

Technológia tulajdonosa

Microsoft

Milyen típusú MI-t használ a technológia?

Képfeldolgozás

Alkalmazott megoldás

Általános bemutató

Felhasználási terület

Számítógép és elektronika

Közvetlen Felhasználási módok

Az alkalmazásokat, weboldalakat és robotokat intelligens algoritmusokkal teheti képessé a látásra, hallásra, beszédre és megértésre, így azok a felhasználók természetes nyelvi kommunikációját is értelmezni tudják. Alakítsa át vállalkozását korszerű mesterséges intelligencia alkalmazásával!

Közvetetten

-

Üzleti funkció

Marketing

Technológia létrehozásának időpontja

2018-08-23

Elakadt és segítségre van szüksége?

Nyugodtan keressen bennünket a +36 1 000 000 telefonszámon, vagy e-mailben a info@miagyakorlatban.hu címen.