Precognox

TAS intelligens vállalati keresőmotor

TAS intelligens vállalati keresőmotor

Az élményről

A Precognox által fejlesztett TAS vállalati keresővel dokumentumaink között könnyedén megtalálhatjuk a számunkra fontos információkat, legyen szó egyszerű vagy igazán összetett keresésről.

Mit próbálj ki?

A teljes keresőfelület szabadon felfedezhető, segítségével a Precognox három blogoldalának teljes tartalmában lehetséges a keresés. Különösen érdemes kipróbálni az összetett keresést és a névkeresési megoldást, amely képes a személynevek beazonosítására még akkor is, ha a megadott keresési kifejezés becenév, idegen nyelv karaktereivel begépelt név, vagy elgépelés miatt nem teljesen helyes.

Szükséges perifériák

Egér , Billentyűzet , Kijelző

A technológia magyarázata

A TAS intelligens vállalati keresőmotor segítségével egyszerű és összetett kereséseket hajthatunk végre dokumentumaink tartalmában. Ezen dokumentumok származhatnak a vállalat belső adatbázisából, de akár webről gyűjtött tartalmak is lehetnek. Keresőmegoldásunk kimondottan hasznos lehet, amennyiben sokszor keresünk entitásokra, mint például nevek, szervezetek, dátumok vagy éppen földrajzi helyek.

Mi ebben az MI?

Keresőmotorunk olyan technológiákat is integrál, mint az OCR, vagy a Machine Learning. Az optikai karakterfelismerés (OCR) a szkennelt dokumentumok tartalmának kereshetővé tételében segít. Az entitások azonosításában és a névindexelésben pedig szerephez jut a gépi tanulás, melynek alapja a statisztikai modellezés.

Kipróbálom

Technológia tulajdonosa

Precognox

Milyen típusú MI-t használ a technológia?

OCR (optikai karakterfelismerés) és Machine Learning (gépi tanulás)

Alkalmazott megoldás

Általános bemutató

Felhasználási terület

Szoftver és Internet

Közvetlen Felhasználási módok

Keresőmegoldásunkat pénzügyi és biztonsági területen tevékenykedő cégek is használják.

Közvetetten

Üzleti funkció

Biztonság

Technológia létrehozásának időpontja

2019-05-08

Elakadt és segítségre van szüksége?

Nyugodtan keressen bennünket a +36 1 000 000 telefonszámon, vagy e-mailben a info@miagyakorlatban.hu címen.