SoleCall Kft.

Irányítsd a zenelejátszót a zsebedből

Irányítsd a zenelejátszót a zsebedből

Az élményről

A IIIBEATS Control alkalmazással mozdulatokkal válthatsz a következő, vagy az előző számra a zenelejátszódban, úgy hogy a telefon közben zsebben van!

Mit próbálj ki?

Ha a telefon a zsebben van A következő zene számra történő lapozáshoz két mozdulat használható: 1.Sole Beats: három lábdobogás 2.Tapping Beats: három indirekt rácsapás (zseben keresztül a telefonra) Az előző zene számra az úgynevezett Bowing Beats mozdulattal lehet váltani, ami a zseb szélének háromszori meghúzását jelenti.

Szükséges perifériák

Okostelefon/tablet(érintőkijelző)

A technológia magyarázata

A telefonban lévő szenzorok által mért - emberi mozgások által kiváltott -adatokból próbálja a telefonon futó gépi tanuló modell megkülönböztetni a mindennapi tevékenységből eredő mozdulatokat (sétálás, futás, sportolás, közlekedés stb.) az aktiváló mozdulatoktól.

Mi ebben az MI?

A gépi tanuló modell 90-95%-os F1 mértékkel dolgozik és több mint 1000 óra emberi mozgás adatból, több mint 20.000 aktiváló gesztusból dolgozik, mely 120 ember adatgyűjtéséből ered. Az alkalmazás használatával a rendszer tovább tanul.

Kipróbálom

Technológia tulajdonosa

SoleCall Kft.

Milyen típusú MI-t használ a technológia?

gesztus felismerés

Alkalmazott megoldás

Általános bemutató

Felhasználási terület

Média és Szórakoztatás

Közvetlen Felhasználási módok

Személybiztonság A világon egyedülálló SoleCall személybiztonsági alkalmazásunk épül erre a technológiára. https://solecall.hu/ További élménytechnológia, amire mi is alkalmazzuk a mozdulat vezérlést, az a játék irányítás. Jelenleg három általunk készített webes játékot lehet mozdulat vezérléssel irányítani. https://solecall.hu/jatek/

Közvetetten

A gépi tanuló modellünk jól alkalmazható járás és aktivitás elemzésre, mozdulatok felismerésére, illetve például mozgásszervi anomáliák detektálására.

Üzleti funkció

Biztonság

Technológia létrehozásának időpontja

2019-01-26

Elakadt és segítségre van szüksége?

Nyugodtan keressen bennünket a +36 1 000 000 telefonszámon, vagy e-mailben a info@miagyakorlatban.hu címen.