Multilogic Kft.

Emily a banki tanácsadó

Emily a banki tanácsadó

Az élményről

Személyi kölcsön ajánló. A kérdések okát és az kiválasztás alapját - döntést - megmagyarázza, indokolásként elkérhetők a felhasznált dokumentum részletek (pl. ÁSZF)

Mit próbálj ki?

1. Kitölteni a kérelem adatait 2. Esetlegesen javítani az alapbeállításon (legördülő menü) 3. Az i -re kattintva a kérdés / eredmény levezetéséhez felhasznált szabályok bemutatása 4. A kurzort a levezetések - magyarázatok - fölé húzva megjelennek a felhasznál dokumentum részletek 5. Az adatok módosításával új kölcsön igénylése

Szükséges perifériák

Egér , Billentyűzet , Kijelző

A technológia magyarázata

A banki szabályzatok és szakértők tudását "ha -> akkor" típusú szabályokkal modellezzük. A kérdést - "célt" - illesztjük egy szabály "akkor" részével - "fej" - így újabb előfeltételek -"célok" - keletkeznek a "ha" alapján. A folyamatot mindaddig folytatjuk, amíg minden cél el nem fogy. Ez úgy következik be, hogy az ismert tényeknek nincs előfeltételük - "ha" -rész, így amikor illesztésre kerülnek a célsorozat egy eleme eltűnik.

Mi ebben az MI?

A megoldást egy un. szakértő rendszer szolgáltatja, amelynek része egy következtető gép. A szakértő rendszer a következtetés során feltett kérdéseit és az eredményt automatikusan megmagyarázza, a felhasznál - modellezett - dokumentum részleteket megmutatja.

Kipróbálom

Technológia tulajdonosa

Multilogic Kft.

Milyen típusú MI-t használ a technológia?

Logikai következtetés (szakértő rendszer)

Alkalmazott megoldás

Speciális üzleti megoldás

Közvetlen Felhasználási módok

Banki kölcsön ajánló (évi több, mint 300.000 látogató). Ügyek intézése, kérelmek elbírálása normatív - kötelező jellegű - jogszabályokon alapuló környezetben, pl. közigazgatás / államigazgatás.

Közvetetten

Orvosi diagnosztika, előzetes konzultáció

Üzleti funkció

Vevőszolgálat

Technológia létrehozásának időpontja

2017-10-11

Elakadt és segítségre van szüksége?

Nyugodtan keressen bennünket a +36 1 000 000 telefonszámon, vagy e-mailben a info@miagyakorlatban.hu címen.