Microsoft

Arc és érzelem felismerés

Arc és érzelem felismerés

Az élményről

Az arcfelismerés sok területen alkalmazható technológia. A demó segítségével két fénykép feltöltésével vagy elkészítésével a Micosoft AI Face API megoldása gyorsan elemzi és összehasonlítja a két fényképket, megállapítja, hogy ugyanaz az ember szerepel-e mindkét fényképen, valamint megtippeli a fényképen szereplő személy nemét, életkorát, és érzelmi állapotát.

Mit próbálj ki?

Töltse fel vagy készítse el az első képet. Töltse fel vagy készítse el a második képet. Vizsgálja meg a két képen lévő személy megegyezik-e. Tekintse át a fényképen szereplő személy jellemzését.

Szükséges perifériák

Egér , Billentyűzet , Kijelző

A technológia magyarázata

A Microsoft Cognitive Services segítségével az alkalmazásokat, weboldalakat és robotokat intelligens algoritmusokkal lehet képessé a látásra, hallásra, beszédre és megértésre, így azok a felhasználók természetes nyelvi kommunikációját is értelmezni tudják.

Mi ebben az MI?

Ebben a bemutatóban a Face API segítségével észlelhetők a képen szereplő emberi arcok, és az eredmények négyszögekkel mutatják meg, hol találhatók az arcok a képen, továbbá olyan tulajdonságok, amelyek a gépi tanulásra épülő előrejelzésen alapuló arcjellemzőket sorolják fel. Az arcot leíró jellemzők a következők: kor, érzelem, nem, testtartás, mosoly, arcszőrzet, továbbá 27 arcrész minden archoz.

Kipróbálom

Technológia tulajdonosa

Microsoft

Milyen típusú MI-t használ a technológia?

Képfeldolgozás

Alkalmazott megoldás

Általános bemutató

Felhasználási terület

Üzleti szolgáltatások

Közvetlen Felhasználási módok

Biztonsági felvételek valós idejű elemzése, emberek megkülönböztetése és felismerése arc alapján, személyre szabott áruházi termékajánlás nem, életkor és kedv alapján.

Közvetetten

Személyek és érzelmek beazonosítására.

Üzleti funkció

Vevőszolgálat

Technológia létrehozásának időpontja

Elakadt és segítségre van szüksége?

Nyugodtan keressen bennünket a +36 1 000 000 telefonszámon, vagy e-mailben a info@miagyakorlatban.hu címen.