Régens Zrt.

Szervezet neve:

Régens Zrt.

Szervezet weboldala:
https://www.regens.com/hu/ai/
Szolgáltatások:
Kiemelt eredményeket értünk el az AI alapú beszédfelismerés magyar nyelvre történő optimalizálásában. A megoldás mind felhőben, mind saját infrastruktúrára telepítve elérhető, így amennyiben kiemelt fontosságú a vállalati adatok védelme, internetkapcsolat nélkül is futtatható az alkalmazás. A megoldás a leiratozott szövegben kezeli a kis- és nagybetűket, a mondathatárokat és a központozást is, illetve jelenleg fejlesztés alatt áll a több beszélő megkülönböztetését lehetővé tévő funkció is. A beszédfelismerő megoldás általános szókincsen került tanításra, mely azonban egyedi igények szerint speciális, adott szakterülethez kötődő szókészletre is tovább optimalizálható. A megoldás akár milliszekundumra időzített feliratot generál automatikusan, amely így tökéletesen illeszkedik az adott hang- vagy videófájlhoz. Funkciók: 1) Hangleirat készítés, 2) Üzleti alkalmazásokba (Word, Outlook, egyedi rendszer) történő diktálás, 3) Automatikusan időzített felirat generálás videófájlokhoz, 4) Optimalizálás egyedi szókincsre, 5) Szövegelemzés, hangulatelemzés, 6) Keresés hang- és videófájlokban. Kiemelt alkalmazási területek: médiaszereplők, televíziós társaságok, szerkesztőségek, rádiók, call centerek, ügyfélszolgálatok, pénzintézetek, biztosítók, állami intézetek.
MI részleg vezetőjének neve:
Horváth Kata
MI részleg vezetőjének e-mail címe:
kata.horvath@regens.com

Fő kompetenciák MI témákban

Nyelvfeldolgozás

Képfeldolgozás

Hangfeldolgozás

Numerikus adatok feldolgozása

Cég bemutatása MI szempontból

A Régens több mint 25 éves pályafutása alatt kiemelt hangsúlyt fektetett a legújabb technológiák felkutatására, hasznosítására és továbbfejlesztésére, melynek részeként több mint 5 évet töltött a mesterséges intelligencia területén kutatva. K+F tevékenységének eredményeként saját mesterséges intelligenciával támogatott megoldásokat fejlesztett ki és implementált a hangfelismerés, a képfelismerés és a szövegelemzés területén. Megoldásainkhoz ingyenesen kipróbálható demó verzió igényelhető a regens.com/ai weboldalunkon.

A Régens Zrt. sikertörténetei

A Vatera keresőmotor optimalizálása
Elolvasom
Alrite - Beszédfelismerés a magyar nyelvre optimalizálva
Elolvasom

Oszd meg az eredményeidet és kerülj fel magyarország mesterséges intelligencia térképére!

Ha van olyan technológiád, amelyet megmutatnál élménytechnológia formában, vagy olyan bevezetési történeted, amelyet megosztanál esettanulmány formájában, akkor csatlakozz a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz és osztd meg az alábbi formok segítségével. Ezt követően kollégánk megkeres hogy ellenőrizze, értelmezze és engedélyeddel véglegesítse a jelentkezésed.

Szervezeti bemutatkozás Élmény technológia küldése Sikertörténet küldése

Csatlakozni szeretnél?

Ha csatlakoznál a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz, lépj velünk kapcsolatba.

Kapcsolat