Humanisztikus Korszak Alapítvány

Szervezet neve:

Humanisztikus Korszak Alapítvány

Szervezet weboldala:
https://humania.hu/Hum%C3%A1nia
Szolgáltatások:
• IntelligensTudománnyAkadémia — amely hibamentes (no academic biases) tudományos kutatást és termékeket tesz lehetővé • SzuperintelligensTudományAkadémia — amely a Szimulációs Hipotézisből, a „Mátrixból” lehívott tudásra épült tudományt tesz lehetővé • EgyetértőTársadalomÉRT — Amely RészvételiKonszenzokráciaMetódussal működő társadalmi méretű szervezet szervezésére és önszabályozására képes. Konszenzokrácia: teljes egyetértésre jutó szervezeti/társadalmi forma, amelyben mindenki személyesen vesz részt (Részvételi) közös érdekeltséggel (ÉRT = ÉrtékRészvényTársaság) • SzervezetIrányítóTérkép — vezetői integrált rendszer, amely egy érintő-képernyőnem mutatja a szervezet pillanatnyi állapotát; a vezető újaival végzett rituális mozdulatokkal hozza intézkedéseit, és a MI-szoftver felfedezi a mintázatokat a vezetői döntésre, és ezzel a tapasztalattalálkozás újraírja a saját kódját. Valódi- és exponenciális ütemben fejlődő vezetői kompetenciát eredményezve. • SzuperIntelligensTudományEgyetem — MI és IntelligensKibernetikaiInnováció metódusokra épülő on-line felsőfokú képző rendszer. A huszonkét TudományosFokozatiAlapKépzést, tizenöt InnovációKart tartalmazó egyetemen nincsenek tanárok, a diákok tudományos intézetekben dolgoznak ÉletenÁtCsinálvaTanulásiProgramban. A szaktudományos képzésekben előről kezdik a tudományok elméleti és technológiai rendszereinek fejlesztésÉter, ezúttal TudományosHibaMentesen. Terveink szerint a világ minden országában megalapítjuk a SzuperIntelligensTudományEgyetemet.
MI részleg vezetőjének neve:
dr.Honti László
MI részleg vezetőjének e-mail címe:
Eldor@Humania.hu

Fő kompetenciák MI témákban

Numerikus adatok feldolgozása

Cég bemutatása MI szempontból

Technológiái világújdonságok és igen jelentősek. Megvalósításukhoz társulni szeretnénk magyar MI szervezetekkel A SzervezetIrányítóTérkép nevű vezetői rendszerünket minden Mesterséges Intelligencia Koalíció tag szervezet vezetőinek ajánljuk.

Oszd meg az eredményeidet és kerülj fel magyarország mesterséges intelligencia térképére!

Ha van olyan technológiád, amelyet megmutatnál élménytechnológia formában, vagy olyan bevezetési történeted, amelyet megosztanál esettanulmány formájában, akkor csatlakozz a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz és osztd meg az alábbi formok segítségével. Ezt követően kollégánk megkeres hogy ellenőrizze, értelmezze és engedélyeddel véglegesítse a jelentkezésed.

Szervezeti bemutatkozás Élmény technológia küldése Sikertörténet küldése

Csatlakozni szeretnél?

Ha csatlakoznál a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz, lépj velünk kapcsolatba.

Kapcsolat